You are currently viewing Er konfirmanden en vandhund?

Er konfirmanden en vandhund?

En konfirmation er en helt særlig dag, både for konfirmanden, men også familie, venner og alle gæster, som deltager. Ved en konfirmation fejrer man overgangen til voksenlivet, og det er en dag med fest, farver, god mad og masser af konfirmationsgaver.

Som gæst vil du naturligvis gerne sikre dig, at konfirmanden får en gave, som vedkommende bliver rigtig glad for, og skulle han eller hun tilfældigvis være en vandhund og interesseret i vandsport, kan enten en oplevelse eller et fysisk produkt inden for dette område være den perfekte gave.

Køb en oplevelsesgave som inkluderer vandsport

Der er mange forskellige typer af vandsport, og der kommer løbende flere. Her er nogle foreslag til en god oplevelsesgave med vandsport:

Surfing

Med tiden er surfing kun blevet mere og mere populært, og det er ikke uden grund. Surfing er utrolig sjovt, krævende rent fysisk og så har vi rigtig gode forhold til at prøve sporten i Danmark. Invitér konfirmanden med til Klitmøller, der også er kendt som Cold Hawaii og prøv kræfter Vesterhavet.

Der er en lang række surfskoler i Klitmøller, som kan hjælpe jer med at komme sikkert på vandet og få en god oplevelse.

Stand Up Paddling

Paddleboarding er både sjovt, afslappende, men samtidig også god træning. Der er mange som tilbyder kurser i SUP eller blot udlejning af boards. Nyd en stille og rolig tur på Limfjorden, i Københavns kanaler eller et tredje sted og medbring eventuelt en sodavand, madpakke og hvad I ellers kunne have lyst til under jeres lille Stand Up Paddle safari.

Elektrisk surfboard

Dette er et forholdsvis nyt fænomen inden for surfing, og disse elektriske surfboards eller jetboards, som de også kaldes, er først blevet for alvor populære inden for de seneste par år. Elektriske surfboards er ret dyre, hvorfor de også koster lidt ekstra at leje eller købe en lektion til i forhold til, hvis du skal ud på et oppusteligt paddleboard.

Oplevelsen på disse elektriske surfboards er dog også helt anderledes – her står du nemlig på et board med en fjernbetjening i hånden, hvor du kan kontrollere farten. Det er en oplevelse for livet, og kan føles urealistisk, hvis du ikke har prøvet noget lignende før.

Vælg gaven der passer bedst til konfirmanden

Uanset om du hælder mest til surfing, stand up paddling eller surfing på et jetboard, får konfirmanden en gaveoplevelse for livet, som vedkommende sent vil glemme. Nogle gange kan oplevelsesgaver være mere givende end fysiske gaver, da disse giver en oplevelse, hvor man kan blive klogere på sig selv, interesser og livet. Se det store udvalg oppustelige paddleboards hos SURFMORE.

Husk dog altid at tænke på, hvad konfirmanden selv ville sætte mest pris på og vælg gaven ud fra det. Det vil kun være i alles interesser, og dagen handler trods alt om konfirmanden.