You are currently viewing Gaveideer til den sporty konfirmand

Gaveideer til den sporty konfirmand

Skal du snart til konfirmation, og er du helt på bar bund, når det kommer til konfirmationsgaven? Fortvivl ikke, for her får du inspiration til de perfekte gaver at give til den sportsglade konfirmand. Uanset om konfirmanden elsker at løfte vægte, dyrke en bestemt sport eller bare være aktiv, er der noget for enhver smag.

Sportstøj til den sportsglade konfirmand

Et godt sæt sportstøj er altid en god gaveidé til en sporty konfirmand. Uanset om de elsker at løbe, spille fodbold eller dyrke fitness, vil de sætte pris på nyt og funktionelt sportstøj. Skal det være lidt mere personligt, kan du vælge hættetrøjer med tryk, som giver dig mulighed for at slippe kreativiteten løs og sikrer en unik gave til gavebordet. Er du glad for ideen om en personlig gave, findes der desuden også andre muligheder, som indebærer tryk på vandflasker, t-shirts, tasker osv., som en sportsglad konfirmand vil elske. 

Træningsudstyr til den aktive konfirmand

Hvis den sporty konfirmand elsker at træne derhjemme eller i et fitnesscenter, kan du overveje at give ham eller hende noget nyt træningsudstyr. Det kan være alt fra håndvægte og træningsmåtter til en yogablok eller en træningsbold. Med nyt træningsudstyr kan han eller hun udfordre sig selv og fortsætte med at være aktive.

Bøger om sport og sportsudøvere til konfirmanden

Er du ikke selv den store sportsentusiast, og synes du, at sportstøj og -udstyr kan være lidt en jungle, så kan du også gå andre veje og stadig blive i sportens verden. Her er en bog om konfirmandens yndlingssport eller -sportsudøver en oplagt ide. På den måde kan du være med til at motivere ham eller hende til at fortsætte med sport og motion i mange år fremover. 

Sportssko til den aktive konfirmand

Uanset hvilken sport eller type motion konfirmanden går op i, er et par nye sportssko altid en god idé. Sko slides hurtigt og er noget af det vigtigste for at kunne dyrke sport sikkert. Vælg et par sko i konfirmandens yndlingsfarver eller med den nyeste teknologi for at give dem den bedste oplevelse. Er du meget i tvivl om, hvilke sko du skal vælge, findes der uendelige muligheder på nettet, men de kan helt sikkert også hjælpe dig i den lokale sportsbutik. 

Tænk altid over konfirmandens personlige interesser

Uanset hvilken gave du vælger til den sporty konfirmand, er det vigtigste at vise, at du har tænkt på hans eller hendes interesser og passioner. Med disse gaveidéer kan du være sikker på at give en gave, der vil blive værdsat og brugt af den aktive konfirmand. Du kan se det store udvalg af gavemuligheder på www.igoprofil.dk, som også tilbyder tryk på gaverne.